КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 20:10

    Головна » 2016 » Травень » 27 » З Україною в серці
    12:56
    З Україною в серці

    koncert z ukr 16В час, коли наша Батьківщина перебуває в стані боротьби з ворогом за свою цілісність, коли її кращі сини відстоюють мир, честь і славу України, викладачі та студенти коледжу продовжують плекати незламну віру у щасливе і мирне майбутнє.

    Логічним продовженням низки заходів, спрямованих на формування національно-патріотичних почуттів та збереження традицій українського народу став святковий концерт за участю студентсько-викладацького колективу навчального закладу «З Україною в серці».

    Ще у фойє коледжу духовий оркестр під керівництвом Чедрика В.Ю. своєю грою налаштовував присутніх на святковий настрій. Після закличних   фанфар концертна програма розпочалася виступом аматорської капели бандуристок «Богуславка» під керівництвом Ю.Л. Завадської. В цей день звучали героїко-патріотичні твори у виконанні Морозової Н.В. і Завадської Ю.Л., І.Ющук, Якубенко С.

    Бурхливими оплесками зустрічали глядачі запальні народні танці у виконанні хореографічного ансамблю «Либідь» (керівник І.Я. Щедріна). Не залишили нікого байдужими і виступи фортепіанного ансамблю Здоренко Л.С. та Ткаченко А., а пісенна сповідь І. Тагієвої та А.Бондаренка, спів Тригуб А. та Калитенко К., виступ Науменко Н.І. та вокального дівочого тріо, вокального ансамблю «Співаночки» та ансамблю скрипалів ( керівники Трачук З.В., Трачук М.С.) дивовижністю і чарівністю виконання торкнулися душі кожного з присутніх.

    Народний аматорський фольклорний гурт «Коляда» (керівник Джуль Г.М.) своїми виступами підтримав дух патріотизму, закликавши до єднання всіх українців.

    Змістовна патріотична програма концерту з розмаїттям вокальних, інструментальних та хореографічних композицій пройшла на одному подиху, демонструючи високий професійний рівень та виконавську майстерність учасників.

    Квіти, гучні оплески та овації стали найкращим визнанням успіху студентів, їх наставників та керівників творчих колективів.

    Бурлетова І.І.,

    викладач коледжу

    Відеогалерея

    Переглядів: 321 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz