КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Серпень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 18:34

    Головна » 2015 » Серпень » 3 » Військово-патріотичний вишкіл "Гарт"
    10:26
    Військово-патріотичний вишкіл "Гарт"

    Із 27 по 31 липня на базі військової частини ппВ0849 проходив обласний молодіжний військово-патріотичний вишкіл "Гарт". Команда студентів КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С. Нечуя-Левицького» на чолі з керівником Романенко Л.П. взяли активну участь та отримали неоціненні знання з військової тематики, які так необхідні сучасній молоді та здобули практичні навики роботи зі зброєю, провели час, спілкуючись із професійними інструкторами

    . Завдяки ним та учасникам АТО студенти зрозуміли як діяти в умовах війни, облаштовувати фортифікаційні, інші захисні споруди, розуміти, як скористатися ними. Здивувала насиченість програми та якість проведення заходів: школа виживання, тактика бою, елементи захисту на основі рукопашного та контактного бою, лекції тощо.

    Щодня проходило шикування, піднімання прапору під гімн України у виконанні учасників вишколу, що надавало більшого патріотизму та згуртованості. Студенти нашої команди запевнили, що сучасній ініціативній молоді необхідні такі вишколи, вони зовсім не готові до реалій сьогодення, в яких знаходиться наша країна, а військовий аналітик, з яким пощастило поспілкуватися як учасникам військово-патріотичного вишколу так і інструкторам, зауважив, що кожен з нас повинен вміти мобілізуватись в гострий час. Тому, цей захід просто необхідний активним ініціативним студентам коледжу, при тому, що саме на таких зібраннях проходить усвідомлення та переживання за збереження України від будь-яких посягань чи збройних конфліктів.

    Справжній дискусійний клуб на тему націоналізму, який переріс у дієвий патріотизм, влаштували інструктори «гартівців», які представляють когорту переконаних ідейних, вишколених вихованців Київщини, що здатні передати дітям і молоді власне авторитетне ставлення до захисту національних інтересів держави.

    Нині – це найважливіше, що потрібно укріплювати заради нашого завтрашнього дня.

    Романенко Л.П.,

     

    Фотогалерея:

     

            

    Переглядів: 370 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz