КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Червень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 14:43

    Головна » 2016 » Червень » 15 » Туризм – це випробування для сильних
    12:56
    Туризм – це випробування для сильних

    pohid 16Навчальну практику «Літній табірний збір» студенти 3 курсу сп. «Фізичне виховання» подолали за таким маршрутом: місто Богуслав – село Мисайлівка – село Чайки – село Дибинці. Табір був розташований на березі мальовничої річки Рось.

    Пройшовши 16-кілометрову відстань із спорядженням за плечима, студентам було нелегко, але вони справилися з цим завданням і тим самим впевнилися в своїх силах для проходження майбутніх випробувань. Туристичний похід тривав три дні. Під час проходження маршруту було спекотно, але всі речі студенти несли на собі (туристичне та особисте спорядження, навісні драбини, вода, їжа, засоби безпеки, і.т.д), робили привали, харчувалися.

    В період практики студенти навчилися формувати вміння та навички організації туристичних походів, удосконалювати свою техніку спортивного туризму, правильно встановлювати намети, облаштовувати бівак, розпалювати вогнище, вчилися надавати першу медичну допомогу потерпілим при кровотечах, сонячному ударі та потопаючим на воді. Колежани засвоїли уміння самостійно працювати з супроводжуючою мотузкою, навчилися самостійно розробляти тактичні схеми проходження по азимуту, удосконалювати техніку в’язання вузлів, набули навиків по транспортуванню технічних етапів навісними переправами через річку. Щодня молодь удосконалювала свою фізичну підготовку, оволодівала такими вміннями і навиками як складання маршруту туристичних походів, організовувати харчування в пішохідних походах, підбирати необхідне спорядження для подолання природних перешкод та багато іншого…

     Такий  вид практики на сьогоднішній день є перспективним і сподіваємося, що в подальшому наші студенти після навчання застосують здобуті знання у роботі в цьому напрямку.

                   

    Коваленко Ю.А.,

    керівник практики

    Відеогалерея

    Переглядів: 356 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz