КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Липень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 11:28

    Головна » 2015 » Липень » 2 » Туристичні мандри студентів
    11:04
    Туристичні мандри студентів

    З настанням весни кожен турист мріє скласти в наплічник спальний мішок, палатку і вирушити на природу. Ось і цього року, не зраджуючи традиціям, з 25 червня по 1 липня 2015 року 53 студенти та викладачі КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С. Нечуя-Левицького» вийшли в туристичний похід.

    Відпочивали ми в сосновому лісі на березі річки Рось поблизу села Дибинці. Шлях до запланованого місця розташування табору був довгим, але веселим. Відкриття табірної зміни розпочалося з поділу студентів на команди з цікавими назвами та девізами «Носки», «ВК», «Жмеринка». Перший день - це облаштування табору та проведення різних заходів на знайомство: візитна карта команд, ігрова програма «Я+Ти = Ми», ігри біля вогнища, святкова дискотека.

    Щоранку молодь з викладачами виконували ранкову пробіжку (до 5 км) вздовж річки, різні фітнес-програми під музичний супровід та водні процедури, а потім – веселе спортивне життя… Найбільше захоплень та інтересів у студентів викликали: переправа на лодках та катамаранах, волейбол, настільний теніс, шашки-шахи, дартс, стрітбол, донбайський футбол і «Веселі старти», де кожна команда намагалася показати найкращі результати.

    Вечори проходили, як і завжди, по-родинному весело: конкурс акторської майстерності, аукціони знань, «Життєві курйози», «Весела пантоміма», «Показуха», «Диво пісня», «Мода, мода, мода», «Чомучки», які створили загальну дружню атмосферу теплоти, радості та гарного настрою. У вечірній час та в дружньому колі біля вогнища співали та слухали пісні під гітару у виконанні студентів й Тягнирядна Д.А, танцювали на дискотеках.

    Завдячуючи нашому інструктору з туризму Чижевському О.С. було цікаво проведено туристичні естафети, де молодь мала змогу ознайомитися з різними способами переправи через річку та змагалися на швидкість виконання.

    Такої смачної багатої кухні ще не спробуєш і в домашніх умовах, як пощастило нам. Хочеться зазначити, що шеф-кухарі в поході були неперевершені. Дякуючи досвідченому повару Ярмолі Н.В., ми готували корисну їжу: вареники з капустою, картоплею, вишнею, капусняк, борщі та супи, овочеве рагу, каші, котлети, м’ясні підливки, фіточай, компоти, солодощі та багато іншого.

    Приємним і несподіваним сюрпризом на День молоді було вітання від директора коледжу Станіслава Володимировича Лисака, голови профкому Василенко Любові Миколаївни, завідувача мистецько-педагогічним відділенням Погрібняк Галині Арсенівни, які подарували солодощі і фрукти.

    Похід був організований та спланований керівником і викладачами фізичного виховання Лісовенко Т.О., Коваленко Ю.А., Кудак В.В., Тимошенко О.М., Ткач В.Р.

    І хоча погода частенько намагалася завадити нам, ми повернулися бадьорими, задоволеними і наповнені романтикою туристичного життя. По дорозі додому студенти ділилися незабутніми враженнями та емоціями і вже почали планувати наступний туристичний похід. Тож із нетерпінням чекаємо наступного літа!

    Студент 21 групи сп. «Фізичне виховання»

    Коваленко Олександр

     

     

    Відеогалерея:

     

     

    Фотогалерея:

     

                

    Переглядів: 353 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz