КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 08:04

    Головна » 2013 » Березень » 23 » Свято здоров’я та краси
    16:10
    Свято здоров’я та краси

    Напружений ритм життя, підвищені вимоги до якості навчання, емоційне напруження часто виводить студентів з рівноваги. Щоб витримати всі труднощі, їм необхідний великий запас душевних і фізичних сил.

    В нашому коледжі студент має змогу не тільки отримувати знання, вміння і навички за обраним фахом, а й різнобічно, культурно, сучасно,  з користю для  свого здоров’я розвиватися в позанавчальний час. Для рухливих, енергійних, контактних пропонуються на вибір заняття в спортивних секціях із волейболу, баскетболу, футболу, настільного тенісу, легкої атлетики, фітнесу та  аеробіки, гандболу, атлетизму, боротьби.

    Однією з форм позанавчальної роботи стали змагання зі спортивних танців та аеробіки під назвою «Танцювальний вернісаж ». Змагалися групи перших та других  курів (20 груп).У процесі підготовки виявилося, що  нескладним танцювальним рухам і фізичним вправам під музику легко навчити кожного студента, який більш – менш координований, рухливий і має відчуття ритму. Відповідно до положення кожна команда готувала виступ з спортивно-танцювальних рухів з допомогою різних танцювальних стилів…Учасники змагань як музику, так і програму виступу підбирали на свій розсуд. Багато груп, навіть, костюми шили власноруч.

    Перше місце серед перших курсів посіли 13 група спеціальності «Початкова освіта» з чудовим виступом «Шапіто», другими були 11 група спеціальності «Музична освіта» з своїм сучасним енергійним запальним танцем, третє місце – дівчата 11 групи спеціальності «Дошкільне виховання», які були справжніми зірками морських пригод.

    Цього року найкращими серед других курсів були дошкільники, які вразили своєю сценічною постановкою жителів однієї із екзотичних країн. Номер викликав справжній фурор публіки залу.  Другими стали 22 група спеціальності «Правознавство» в стилі флешмоб дуже гарною композицією «Вставай!!!». Судді відмітили, що композиція танцю була цілісною, змістовною та цікавою для споглядання. Третє місце з композицією «Оркестр»  посіли студенти – музичного відділення.

    Приємно відзначити, що оцінювали виступи груп компетентне журі в складі завідуючої хореографічним відділом Богуславської школи мистецтв Тригуб І.М., викладача-хореографа та керівника хореографічного ансамблю «Либідь» Щедріної І.Я., хореографа центру дитячої юнацької творчості та районного будинку культури Заляшко С.О., керівника хореографічних колективів - Чижевської С.М., керівника театру мод «Перлина Росі» Вищого професійного училища сфери послуг – Заводовської Л.М. Виступи оцінювали за такими критеріями: 1. Синхронність  виконання; 2. Техніка ( якість, точність виконання); 3. Складність програми; 4. Зовнішній вигляд; 5. Артистизм виконання.

    Підтримували учасників колектив «Либідь» під керівництвом Щедріної І.Я. та музичні вітання студентів спеціальності «Музичне виховання». Приємно було спостерігати за емоціями, переповненим залом, підтримкою вболівальників.

    Команди-призери нагороджені перехідними кубками та солодощами від студентського профкому та поїздками в м. Умань, м. Київ (від директора).  Всіх переможців та учасників змагань нагороджено грамотами та грошовими преміями від директора коледжу С.В.Лисака. Тепер заняття з фітнесу, аеробіки, вправи з палицями, гантелями викликають природній інтерес і бажання працювати. Проблеми зі спортивною формою не існує. Наші вихованці охоче відвідують заняття фізичного виховання.

     Свято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та красиСвято здоров’я та краси

    Переглядів: 504 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz