КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 18:16

    Головна » 2015 » Жовтень » 15 » Студентський профспілковий рух в умовах зміни освітнього простору
    12:47
    Студентський профспілковий рух в умовах зміни освітнього простору

    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спільно з Асоціацією правозахисних організаторів студентів України, Харківською обласною організацією Профспілки та за підтримки Міністерства молоді та спорту України з 30 вересня до 3 жовтня 2015 року провели Всеукраїнську школу студентського профспілкового лідера «Студентський профспілковий рух в умовах зміни освітнього простору: виклики сьогодення».

    Понад 130 учасників – голови профкомів, їх заступники, актив ППОС вищих навчальних закладів різних областей України зібралися у студентській столиці України - Харкові  для обговорення актуальних питань соціально-економічного становища молоді та шляхів його поліпшення.

    Програма роботи Всеукраїнської школи студентського профспілкового лідера була розрахована на кілька днів. Протягом усього часу очільники студентських первинних студентських організацій обговорювали проблеми, плани та перспективи молодіжного профспілкового руху України. Компетентні спікери проводили тренінги, семінари та відкриті лекції для підняття професійності профспілкових активістів.

    Студентство Київщини представляла  заступник голови студентського ПК КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С.Нечуя-Левицького», студентка 2 курсу спеціальності «Економіка підприємства» Олеся Швець. Вона відзначила, що беручи участь в засіданнях школи профспілкового лідера, постійно відчувала піднесений настрій і почуття гордості від того, що її оточували компетентні люди, які прагнули як дізнаватися  нове, так і ділитися своїм досвідом роботи. Подібні заходи допомагають студентам зорієнтуватися в особливостях профспілкової роботи в умовах сьгодення та знайти нових друзів за межами їх навчальних закладів.

    Завдяки отриманим у Всеукраїнській школі студентського профспілкового лідера знанням, студенти зможуть започатковувати у своїх закладах нові проекти та втілювати їх у життя.

     

    Фотогалерея:

              

     

    Переглядів: 405 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz