КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 01:20

    Головна » 2014 » Листопад » 20 » Студент - це звучить гордо
    10:23
    Студент - це звучить гордо

    DSC 037717 листопада 2014 року в КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С.Нечуя-Левицького» відбулося святкування Міжнародного дня студента. Координували, ініціювали й організували цей захід студентська рада, студентський профспілковий комітет та студентська молодіжна організація «Формат – НІ!».

    Зранку, в фойє коледжу, студентів зустрічали викладачі та члени студентського профкому та самоврядування коледжу, які запрошували всіх на студентський флешмоб та концерт. Опівдні, на майданчику біля коледжу відбувся танцювальний флешмоб до Дня студента, в якому взяли участь бажаючі, а також було проведено лотерею, за підсумками якої студентів зі щасливими номерами було нагороджено солодкими призами від студентського профспілкового комітету.

    О 15.10 в актовій залі коледжу розпочалася святкова концертна програма. З теплими словами вітання до великої і дружньої студентської родини звернувся директор, який привітав молоду українську національну еліту зі святом та нагородив найактивніших з них грамотами та грошовими преміями. На сцені лунали відомі пісні, сучасні композиції та студентський гумор у веселих пародіях. Оваціями зустріли студенти і викладачі «Будні студента» та «Колись студенти – тепер викладачі», де кожен із глядачів з трепетом пригадав свої студентські роки. Свято було наповнене атмосферою позитивного настрою, оптимізмом та вірою в майбутнє України.

    Ну а танцювально-розважальна програма у виставковій залі коледжу стала позитивним і енергійним завершенням студентського свята. Студенти вкотре довели, що вміють не лише вчитися, а й розважатися.

    <span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span><span>Студент - це звучить гордо!</span>

    Переглядів: 698 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz