КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Липень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 09:26

    Головна » 2013 » Липень » 9 » Покличте нас у турпохід
    13:01
    Покличте нас у турпохід


    Туризм займає важливе місце в навчально-виховній роботі коледжів, училищ, шкіл у виховній підготовці покоління.

    Туристичні походи - це романтика. Ночівля біля вогнища в лісі чи на березі річки, світанки, які не помітні в місті, зустріч з цікавими людьми. Походи - це добре фізичне загартування, довгі марші, подолання перешкод, боротьба з негодою. Що може бути кращим, ніж зустріч з рідною природою!

    Простір полів, хащі лісів, блакить річки. Туризм - це спостереження за життям звірів, пташині концерти на світанку та ввечері.

    Можна ще довго перелічувати все, що чекає на туриста. А ось студенти Богуславського гуманітарного коледжу ім. І.С.Нечуя-Левицького уже мають традицію щороку вирушати у дивовижну подорож до Березового гаю в с. Москаленки Богуславського району.  У туристичному поході студенти загартовують свій організм, зміцнюють здоров’я, розвивають витривалість, силу й інші фізичні якості,  здобувають практичні навички й уміння орієнтування  на місцевості, подолання природних перешкод, самообслуговування та ін. Особливі умови туристичної діяльності сприяють вихованню моральних якостей особистості: взаємопідтримки, взаємодопомоги, організованості й дисципліни, принциповості, чуйності й уваги до товаришів, сміливості, стійкості і мужності…

    В поході взяли участь 64 туриста ( студенти, викладачі, інструктор по туризму та повар). У плані роботи передбачено заходи екологічних акцій, виховних бесід, змагань, свят, конкурсів. За шість днів і ночей ми зі студентами так адаптувались до активного життя, що більше 15-20 хв. відпочинку за день не було. І їм це подобалось!

    Першого дня відбулося відкриття табірної зміни: поділ на дві команди «Боги», «Ромашки», «Одуванчики», «Нежданчики», вечір знайомств та святкове багаття, під час якого проходили конкурси «Будьмо знайомі» та «Показуха».  Наступного дня розпочалися  першості табору по шахам, шашкам, настільному тенісу,  волейболу, міні-футболу, плаванню, орієнтуванню по місцевості, баскетболу, «Веселі старти». Навіть під час відпочинку від фізичних навантажень та рухливих ігор викладачі насиченою програмою не давали спокою студентам. Проводили екологічну акцію «Чистий ліс»,  вікторини, розважальні та інтелектуальні конкурси. А ввечері дискотеки. Особливо всіх вразили своїми композиціями студенти танцювального колективу «Lady’S style», а саме: Вдовиченко Марія, Кулик Софія, Ладичук Ольга, Лінська Богдана, Пантелей Ростислав.

    Дякуючи цікавій роботі інструктора Чижевського Олега студенти мали можливість взяти участь у тренувальних заняттях по рятувальних роботах на воді, ознайомлення з технікою пішохідного туризму та провели змагання, де переможцем виявився Кревський Олександр.

    Також студенти ознайомилися та грали в нові ігри «Донбайський бокс» та «Донбайський футбол», який приніс студентам нові враження і дуже позитивні емоції. Лідерами ігор стали Тітов Андрій та Буценко Олександр, Половинчак Катерина та Обозова Галина.

    Хотілося б  відзначити інших студентів які демонстрували свої спортивні звершення, а саме Ладичук Ольгу, Шарлая Олександра, Умарова Юрія, Федорова Богдана, Крєвського Олександра,  Харченко  Анастасію, Шупика  Богдана, Гайдай Юлію,  Білоноженко  Анастасію, Куцокінь Ліну.

    Цікавими були конкурси акторської майстерності «Казка на сучасний лад» та «Міс та Містер табору».  Ми, викладачі, виявили для коледжу дуже гарних акторів: Артюхову Світлану, Левченка Ярослава, Кревського Богдана, Федорова Вадима, Семенчука Володимира, Педченко Вікторію.

    Студенти були приємно вражені щоденним раціоном, оскільки в умовах лісу були приготовлені навіть такі страви, як: вареники з картоплею, капустою та вишнею, млинці, борщі, рагу, плов, омлети, котлети та битки супи, смажена риба, уха,  який нам створила повар коледжу Рябченко Наталія. А найкращими помічниками стали Сікорська Наталія, Ковалевський В’ячеслав, Авраменко Олександр, Колєсніков Сергій.

    Студенти вдячні директору коледжу С.В. Лисаку організацію походу та профспілковому комітету за солодкі призи для нагородження, а викладачам Коваленку Ю.А. ,Тимошенко О.М.,Ткачу В.Р., Заєву В.М., Кудаку В.В. за допомогу в забезпеченні активного відпочинку.

    «Кілометри здоров’я» стали помітною подією в спортивному і культурному житті коледжу та міста. Я переконана, що в майбутньому учасників туристичних походів ставатиме більше, а девізом еко-культурних заходів буде саме: «Молодь за здоровий спосіб життя».

    Керівник фізичного виховання

    Богуславського гуманітарного коледжу

    Т.О. Лісовенко



    Переглядів: 505 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz