КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Червень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 13:37

    Головна » 2015 » Червень » 18 » Підсумкове засідання гуртка іншомовного спілкування "Improve your English" на тему "Partnership in Patriotic Education"
    11:04
    Підсумкове засідання гуртка іншомовного спілкування "Improve your English" на тему "Partnership in Patriotic Education"

    17 червня 2015 року відбулося підсумкове засідання гуртка іншомовного спілкування «Improve Your English - Удосконалюй свою англійську!» під керівництвом викладача іноземних мов Міщенко О.М.

    Заняття було присвячене обговоренню результатів та досягнень, здобутих під час занять гуртка, який об’єднав студентів коледжу, що вивчали різні іноземні мови. Девізом заняття стало «Partnership in Patriotic Education» - Партнерство у патріотичному вихованні.

    Студенти у своїх виступах підкреслювали, що ми всі партнери, оскільки вчимося і працюємо разом, маємо спільні цілі, прагнемо стати професіоналами і , як майбутні фахівці, виховувати високоосвічену націю. Нас всіх об’єднав Богуславський гуманітарний коледж імені І. С. Нечуя-Левицького і всі ми живемо в одній країні – Україні.

    Тож представляючи себе та описуючи рідні місця на Київщині, Черкащині і Закарпатті, студенти відтворили частини нашої Батьківщини.

    Виховання партнерства починається з родини. Студентка 11 групи сп. «Соціальна педагогіка», Дана Івченко, розповіла про свою велику і дружню сім’ю, де тато і мама виховують 12 дітей – 5 дівчаток та 7 хлопчиків. Дана хоче стати соціальним педагогом і допомагає своїй родині у вихованні молодших сестер і братів.

    А серце родини – це наш рідний дім. Альона Прищ, студентка 12 групи, сп. «Початкова освіта», щиро говорила, що всі першокурсники сумували за рідним домом, але зуміли створити домашню атмосферу і в гуртожитку коледжу, де живеться весело і затишно.

    Україні потрібні знаючі вчителі, тож велику увагу приділяли на заняттях вивченню фонетики, бо правильна англійська вимова, сприяє створенню позитивного враження про вчителя. Римівки, скоромовки із специфічними звуками надали колориту заняттю, а фізкультхвилинка «Head and Shoulders» розвеселила всіх гуртківців.

    Проте головним завданням гуртка було підняти мотивацію студентів до вивчення мови. Складаючи пелюстки квітки I Learn English to… нагадали про цілі вивчення англійської мови.

    Творчою кульмінацією заняття стало створення іміджу сучасного студента, патріота своєї держави. Працюючи в малих групах, студенти описували свої мрії, звички, улюблені заняття у вільний час, плани на літні канікули.

    На завершення заняття студентка 12 групи сп. «Початкова освіта», Каріна Поліщук подарувала свою улюблену пісню «The Show Must Go On».

    Всі присутні переконалися, що партнерство і взаємоповага - це важливі складові успішної, процвітаючої держави.

    Дрижай Л.В.,

    ГЦК викладачів іноземних мов

     

     

    Фотогалерея:

     

            

    Переглядів: 275 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz