КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Липень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 01:49

    Головна » 2014 » Липень » 3 » Ми туристи
    09:21
    Ми туристи

    З 25 червня по 1 липня 2014 року 73 студенти Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С.Нечуя-Левицького вийшли в туристичний похід під гаслом «Молодь за здоровий спосіб життя». Відпочинок в мальовничому Березовому гаю села Москаленки розпочався з випробування: цілий день та ніч йшов холодний дощ, але наші викладачі з оптимістичним поглядом не давали нам занепасти духом.  Наші загонові вожаті подбали про проживання та дозвілля при різних погодних умовах. Ми грали в ігри на знайомства, інтелектуальні ігри, «Показуху»,брейн-ринги на різні теми, відгадували загадки.

    Відкриття табірної зміни почалося з поділу студентів на команди з цікавими назвами та девізами «Стадо», «Динаміт», «life», «Кудряшки». Група спеціальності «Фізичне виховання» щоранку робила ранкову пробіжку та гімнастику і цим стала прикладом для всіх відпочиваючих.

    За весь період перебування у поході було проведено багато заходів та спортивних змагань: «Веселі старти», «Донбайський футбол» між юнаками та дівчатами, першості табору з волейболу,стрітболу, футболу, шашок, шахів, настільного тенісу, плавання, стрільби з луків, бадмінтону, гри «Дартс», конкурс скакалки, «Стрикоза», «Мода-2050»(мода майбутнього), вечір акторської майстерності «Казка на сучасний лад». У вечірній час та в дружньому колі біля вогнища співали та слухали пісні під гітару, танцювали на дискотеках з сучасним обладнанням.

    Завдячуючи нашим інструкторам з туризму Чижевському О.С. та Тягнирядно Д.А. було цікаво проведено туристичну естафету, де молодь мала змогу ознайомитися з різними способами переправи та змагалися на швидкість виконання. Довгоочікуваною подією для студентів стала прогулянка на катамаранах та змагання між командами.

    А які смачні були у нас страви! Дякуючи досвідченому повару Ярмолі Н.В., ми готували корисну їжу: вареники з капустою, картоплею, малиною, капусняк, борщі та супи, овощне рагу, плов, каші, котлети та голубці, м’ясні підливки, чай,компоти, солодощі та багато іншого… А спонсорську допомогу польової кухні надав голова Богуславської районної організації партії «Удар» Флат Анатолій Якович.

    Неочікуваний сюрприз нас чекав на День молоді від директора коледжу Станіслава Володимировича Лисака та голови профкому Василенко Любові Миколаївни, які привітали нас зі святом, подарували солодощі і вразили своїми вміннями з настільного тенісу, волейболу та баскетболу.

    Роботу спланувала та контролювала керівник фізичного виховання Лісовенко Т.О., а допомагали їй в цьому викладачі Коваленко Ю.А., Кудак В.В., Заєв В.М., Німченко В.Т. Ми дуже вдячні нашому директору за підтримку та організацію туристичного походу, а також викладачам-наставникам за тепло і турботу, недоспані ночі, адже саме завдяки їм ми гарно відпочили, набралися нових сил та енергії, наснаги до навчання й спорту. Такий туристичний похід учасники надовго збережуть у своїх спогадах!

     

    Фотогалерея:

                            

    Переглядів: 430 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz