КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 10:47

    Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Ми є, були і будемо патріотами
    16:38
    Ми є, були і будемо патріотами

    З метою забезпечення усвідомлення особистої відповідальності громадянами України щодо військового обов'язку, посилення спроможності протистояти зовнішнім і внутрішнім загрозам та викликам, усвідомлення громадянського обов’язку та зміцнення якостей патріота України як світоглядного чинника, спрямованого на розвиток успішної країни, 16-18 жовтня 2015 року проходила військово-спортивна гра «Патріот», яка проходила на базі 169 Навчального центру сухопутних військ «Десна». В грі взяли участь 200 осіб: 27 керівників і 173 учасники, серед яких були студенти КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж імені І.С. Нечуя-Левицького» під керівництвом Романенко Л.П.

    Почалося все з відвідування Національного військово-історичного музею України, який вразив своєю патріотичністю та насиченістю експонатів в різні військові періоди України.

    На базі користування мобільними телефонами відбувалося у чітко визначений час. Під час проведення заходу категорично заборонялося куріння та вживання алкогольних напоїв. Учасникам заборонялося пересування територією центру без наданого дозволу керівництва. Учасники (згідно умов проведення) були розподілені у підрозділи під командою сержантів ЗСУ. Для керівників з метою обміну досвідом та популяризації заходів військово-патріотичного спрямування проводилися методичні семінари і вони могли взяти участь у практичних заняттях: обкатка технікою з метанням гранати, психологічна смуга, розбирання-збирання АК, метання гранати.

    Перед тим проводилися навчальні заняття – освоєння військовими спеціальностями: інженерна підготовка, тактико-медична підготовка, розвідувальна підготовка, військова топографія, підготовка зі зв’язку.

    Фіналом заходу стала військово-тактична гра «Гроза», де на практиці учасники проявляли свої вміння із освоєного матеріалу, яка розпочалася о 01.00 год., а закінчилася об 11:00 год. наступного дня: командне та індивідуальне спорядження, яке відповідало порі року і погодним умовам, сила духу та фізичний і моральний стан мали бути в повному порядку. Учасники орієнтувалися в нічних умовах та повинні були виконати шість завдань по колу і по координатах, які видавали на пунктах виконання завдань.

    Студенти коледжу проявили себе в нічній грі як морально, і фізично підготовлені! При тому, що в команді були дівчата і хлопці. Саме наші студенти пройшли непомітно мінне поле і стали на місце інструктора, відповідального за завдання. До того, вони достойно пройшли всі завдання протягом трьох днів перебування на військовому навчанні.

    Під час заходу також проводилися зустрічі з представниками обласного військового комісаріату, з учасниками АТО, воїнами-інтернаціоналістами, ознайомлення учасників гри з умовами служби за контрактом, основами законодавства та знань щодо захисту Вітчизни.

    Студенти коледжу в захваті від того, що відкрили ще більше своїх фізичних можливостей і вольових якостей.

    Романенко Л.П.,

    керівник групи

    Фотогалерея:

     

          

    Переглядів: 365 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz