КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 22:23

    Головна » 2016 » Листопад » 30 » Інтернет-турнір «Відкрита природнича демонстрація»
    10:13
    Інтернет-турнір «Відкрита природнича демонстрація»

    Вже втретє студенти КВНЗ КОР «Богуславський гуманітарний коледж ім. І.С. Нечуя-Левицького» беруть участь у Всеукраїнському інтернет-турнірі з природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація».

    Даний турнір проводився у два етапи. За результатами першого - відбіркового ми отримали право взяти участь в основному етапі, який відбувся 23.11.2016 року.

    Відповідно до положення про конкурс у ньому взяли участь студенти І та ІІ курсів, яким було запропоновано по 4 завдання з п’ятьох природничих дисциплін - астрономії, фізики, біології, хімії та географії.

    Колежани отримали нові враження від пошуку відповідей на неординарні запитання, від діяльності у нестандартній атмосфері співробітництва, взаємо- допомоги для досягнення спільної мети.

    Хочеться відмітити злагоджену, активну роботу всіх учасників турніру - наших розумних, креативних та завзятих студентів: з астрономії – Рачківської Катерини та Казюки Дарини (21 група сп. «Правознавство»), Котенко Анастасії (21 група сп. «Дошкільна освіта»); з фізики – Підопригори Євгена (12 група сп. «Початкова освіта. Англійська мова»), Ковальського Владислава, Устенко Володимира та Мазуренко Євгена (11 група сп. «Початкова освіта. Інформатика»); з біології – Бойко Богдани (11 група сп. «Початкова освіта. Інформатика»), Волохович Діани (сп. «Музичне мистецтво»); з хімії – Заляшка Артема та Шматок Ольги (11 група сп. «Середня освіта. Фізичне виховання»), Оляницької Тетяни (12 група сп. «Початкова освіта. Англійська мова»); з географії – Коренюка Андрія та Угнівенко Дарії (21 група сп. «Початкова освіта. Інформатика»).

    Природничий турнір – це не лише місце, де  потрібно розв’язувати завдання, а й місце, яке зближує багатьох студентів, місце, де можна знайти нових друзів. Ми, студенти-учасники, утворили колектив однодумців,  і хочеться відмітили, що завдання інтернет-турніру цього року досить складні, потребували не тільки вмілого використання інтернет-джерел інформації, а й знань теоретичних основ предметів. Робота над трактуванням відповідей передбачала неабияке знання української мови.

    Турнір допоміг пізнати себе: дізнатися про незвідані таємниці природничих наук,  удосконалити вміння застосовувати свої знання у практичній діяльності у нестандартних ситуаціях,  розкрити можливості кожного учасника.

    Сподіваємося, що надалі  участь у заходах подібного рівня буде такою ж продуктивною.

    Ми пишаємось нашим навчальним закладом, де навчаються чудові та творчі студенти, які мають ґрунтовні знання з природничих дисциплін та вміють використати їх на практиці!

    Ми знаємо, що наш коледж – найкращий та віримо, що наші студенти – найрозумніші! Тож бажаємо нам вийти у фінал конкурсу!

       

    Заляшко А., Оляніцька Т.учасники турніру

    Фотогалерея:

     

    Інтернет-турнір
     
    Інтернет-турнір
     
    Інтернет-турнір
     
    Інтернет-турнір
     
    Інтернет-турнір
     
    Інтернет-турнір
     
    Переглядів: 810 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz