КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 04:15

    Головна » 2015 » Листопад » 23 » Десяті Всеукраїнські Педагогічні Читання
    13:47
    Десяті Всеукраїнські Педагогічні Читання

    DSC 0175Викладачі коледжу взяли участь у Десятих Всеукраїнських Педагогічних Читаннях «Виховуватися в моральному кліматі пам’яті», які проводились 21-22 листопада у Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова.

    Відкрив читання С. Л. Крук, кандидат педагогічних наук, директор Центру інноваційної педагогіки та психології Хмельницького Національного університету, доцент, Лицар Гуманної Педагогіки. Особливо хвилюючим було звернення до учасників зібрання Ш.О. Амонашвілі, академіка, доктора психологічних наук, професора, почесного президента Міжнародного Центру Гуманної Педагогіки.

    Відбулось п’ять спільних зустрічей, на яких провідні науковці, вчителі, вихователі, викладачі вузів з різних куточків України поділились своїм досвідом, який базується на началах гуманності та віри в дитину, на основі виховання творчістю та співробітництва педагогів з дітьми. Завдання школи – спираючись на всю повноту дитячого життя, надати йому культурних форм саморозвитку, перетворити заняття в «уроки щастя життя», пізнання, спілкування, дорослішання. Викладачі коледжу мали змогу за власним вибором взяти участь у роботі семи творчих майстерень: «Пам'ять духа і земне життя людини», «Самовдосконалення – основа морального клімату пам’яті», «Жити і діяти з почуттям відповідальності за свої думки і слова», «Сім’я як відображення вічності» та майстер-класів: «Світ прекрасного для дитини починається в сім’ї», «Ментальність українців у контексті морального клімату пам’яті», «Слово – ключ до таємниці життя», «Що в серці нашому ми бережемо?» та інші. Для всіх присутніх майстер-клас на тему: «Дошкільне виховання та ранній розвиток» провів П. Ш. Амонашвілі, президент Міжнародного Центру Гуманної Педагогіки, директор дошкільного дитячого закладу «Басті-Бубу» м. Тбілісі, соціолог, письменник, Лицар Гуманної Педагогіки. Особливо запали в душу слова В. Г. Ніорадзе: «Той, хто не може жити без дітей, хто постійно працює над собою, удосконалює свої особисті якості і свій духовний світ, завжди знайде прямий шлях до душі кожної Дитини. І він буде нести відповідальність перед Богом, щоб діти жили у вищих вібраціях, щоб уроки, підхід вчителя були побудовані на Вірі, Надії, Любові».Завершились Читання підбиттям підсумків та екскурсією в Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського.

                                                                                                               Л. М. Басай,

    викладач коледжу, учасник Читань.

     

    Фотогалерея:

     

     

     
    Десяті Всеукраїнські Педагогічні Читання
     
    Десяті Всеукраїнські Педагогічні Читання
     
    Десяті Всеукраїнські Педагогічні Читання
     
    Десяті Всеукраїнські Педагогічні Читання
    Переглядів: 429 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz