КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 00:42

    Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Звітно-виборні збори профспілкової організації Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С.Нечуя-Левицького.
    14:06
    Звітно-виборні збори профспілкової організації Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С.Нечуя-Левицького.

    Інформаційне повідомлення16 жовтня 2014 року відбулись звітно-виборні збори профспілкової організації Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С.Нечуя-Левицького. Спілчани визнали роботу профспілкового комітету Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С.Нечуя-Левицького щодо розвитку соціального партнерства, соціально-економічного та правового захисту працівників за звітний період задовільною та рекомендували продовжувати і поглиблювати цю діяльність, звіт ревізійної комісії затверджено.

     

    Профспілковому  комітету у 2015  році:

    1. Відповідно до своїх прав здійснювати дієвий громадський контроль за  дотриманням в закладі чинного законодавства щодо нормування і оплати праці, надання пільг і забезпечення державних гарантій, визначених Законами України «Про освіту», «Про вищу школу», «Професійні спілки» та ін.

    2. Продовжувати здійснення контролю за виконанням Колективного договору, відповідно до Закону України «Про колективні договори і угоди».

    3. Спільно з адміністрацією забезпечувати виконання в коледжі  вимог з охорони праці, встановлених нормативів безпеки та гігієни праці, передбачених Законом України «Про охорону праці» та іншими правовими актами з охорони праці й пожежної безпеки.

    4. Посилити мотивацію профспілкового членства, роз’яснювальну роботу серед працівників коледжу про діяльність профспілкових організацій щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки, переваг перебування у її складі. 


    Головою профспілкової організації Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С.Нечуя-Левицького на наступні п’ять років обрано Любов Миколаївну Василенко.
     
    Переглядів: 408 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz