КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 17:50

    Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Екскурсія під девізом "Гарно вчимося - гарно відпочиваємо"
    11:09
    Екскурсія під девізом "Гарно вчимося - гарно відпочиваємо"

    DSC 0248

    Вже стало доброю традицією відзначати талановитих, здібних колежан певною винагородою. Тож і цього разу, 22.10.2014 року, була організована цікава і змістовна поїздка в м. Київ для представників студентського профкому, студентської ради, лідерів студентської організації «Формат-Ні», переможців конкурсу графіті «За єдину Україну!» з метою сприяння формуванню патріотичного ставлення юнацтва до своєї Батьківщини, утвердження духовності, моральності та загальнолюдських цінностей.

    Під час поїздки студенти відвідали музей зарубіжного та російського мистецтва, пройшлися старовинним   Андріївським узвозом, споглядаючи та отримуючи насолоду від Андріївської церкви та Михайлівського Золотоверхого собору, з великою повагою та співчуттям переглянули інсталяцію на Майдані Незалежності, присвячену Героям України, де панував український дух єдності і незламності.

    Завершальним емоційно-піднесеним етапом екскурсії стала театральна вистава в Національному академічному драматичному театрі імені І. Франка за однойменним твором Т.Г. Шевченко «Назар Стодоля». Завдяки яскравим костюмам та професійній грі акторів вистава сприймалася легко і цікаво. А вечірня прогулянка Майданом Незалежності була насиченою і емоційною, зарядила оптимізмом, енергією та сколихнула студентські серця діяти та реалізовувати творчі наміри в майбутньому.

    Хочеться подякувати адміністрації коледжу та профспілковій організації за фінансову підтримку та організацію поїздки, незабутні враження від неї!

    Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!

    Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!Екскурсія під девізом Гарно вчимося – гарно відпочиваємо!

    Переглядів: 388 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz