КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 07.05.2024, 07:25

    Головна » 2013 » Грудень » 24 » Дебют першокурсника
    13:38
    Дебют першокурсника

    18 грудня в Богуславському гуманітарному коледжі мені І.С.Нечуя-Левицького відбулося традиційне свято «Дебют першокурсника». Нові голоси, нові поетичні твори, нові танцювальні номери, нова талановита молодь і море емоцій – ось, що чекало всіх присутніх у залі. Це і не дивно, адже до нашого закладу цього року вступило багато здібних до творчості студентів.

    Активні й обдаровані, веселі та щирі, добрі й відверті учасники заходу не злякалися сцени, не пошкодували часу й власних сил, щоб показати свої вміння. І завдяки оригінальності номерів кожен виступаючий був сприйнятий публікою по своєму. Враження доповнювалися слайдами на великому екрані, святковими вогнями і, здавалось, що кожен окремий номер – то є своя маленька казка, своя неповторна історія з притаманною лише їй атмосферою.

    Було все – пісні під гітару і зворушлива мелодія «Вальсу» на фортепіано, запальні танці і проникливі пісні про кохання. Не могли залишити байдужими глядачів художні читання поезій та гуморесок Поліщук Олени (11 П.о.), Царенко Вікторії (12 П.о.) та Васильченко Тетяни (11 Муз.). Своїми вокальними даними порадували студенти першого курсу: Дмитренко Анна (11 Сп.), Білоус Марія (11 Пр.), Татієнко Вікторія (11 П.о.). Майструк Ілона (11 Фіз.) Білявська Валентина та Замрій Світлана (11 П.о.), Білоус Юлія (11 Муз.), які змогли на сцені показати таку енергетику, що нею могли зарядитися майже всі присутні. До уваги шанувальників мистецтва в залі розмістилася виставка робіт студентів сп. «Економіка підприємства» та сп. «Образотворче мистецтво», персональна виставка студентки Миколенко Аліни (11 Муз.), учасниці проекту «Київщина – все найкраще дітям».

    Студенти коледжу не лише вболівали за своїх представників, а й дружньо підтримували дебютантів аплодисментами та оваціями.

    Слова привітання і побажання успіху висловив заступник директора з виховної роботи Гогуля С.М.

    «Дебют першокурсника» - незабутнє, сповнене несподіванок, веселе свято. Це дійство першокурсники запам’ятають надовго, адже це дебютні кроки до творчого життя у коледжі. Когось чекатиме оркестр чи хор коледжу, когось - драматичний чи танцювальний гурток, а когось просто запримітили й будуть надалі допомагати розвивати здібності.

    Тож хочеться побажати першокурсникам удачі як на ниві навчання, так і в реалізації своїх талантів, щоб своїми успіхами тішили своїх батьків і викладачів!


    для перегляду всіх фото заходу тисни тут

    Переглядів: 457 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz