КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Богуславського гуманітарного 
коледжу ім. І.С. Нечуя-Левицького
usoPreviewPopup
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 13:35

    Головна » 2016 » Жовтень » 7 » Професія добрих справ
    15:08
    Професія добрих справ

    DSC 0478Професія соціального педагога зараз затребувана і виділена в окрему категорію системи освіти. Тож і наш навчальний заклад з 1994 року готує фахівців такого профілю.  Адже соціальний педагог є посередником між дорослими і дітьми, психолого-педагогічним наставником і захисником прав дитини.    

    Міжнародний день соціального педагога, який припадає на 2 жовтня, досить молоде свято, яке було затверджене у травні 2009 року на Копенгагенській Конференції соціальних педагогів.

    Цьогоріч  студенти спеціальності «Соціальна педагогіка» пригощали  всіх присутніх вітамінками-радості, щастя й успіху. А на великій перерві влаштували флешмоб, залучаючи до участі викладачів і студентів інших спеціальностей.  Святковий концерт об’єднав тих, хто обрав цю цікаву і важливу професію. Зі сцени лунали слова-привітання, святкові номери, пісні. Ініціативні дівчата- четвертокурсниці присвятили подіям на Сході танцювальну композицію «Подаруй руку Україні». У приємні спогади повернув студентів відеоролик про навчання і дозвілля.

    В цей день урочисто відбулася і посвята студентів-першокурсників, де завідувач педагогічним відділенням Л.М. Василенко вручила коровай як символ добра й благополуччя та студентські квитки, які підтвердили «справжність» статусу студент.

    Значення, яке несуть для суспільства соціальні педагоги, неможливо виміряти ніякими показниками. Багато успішних наших випускників цієї професії, що займають гідне місце в суспільстві, згадують своїх наставників теплими словами, відчуваючи до них почуття глибокої поваги.

    Ми приєднуємося до привітань цих висококваліфікованих фахівців і бажаємо їм успіхів і любові, перемог і радості в їх життєво необхідній всім нам праці. Зі святом Вас, соціальні педагоги!

                 Л.М. Берегеля,

    голова ЦК викладачів соціально-педагогічних дисциплін

     

    Фотогалерея:

    Переглядів: 347 | Додав: adminbg | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz